4PX prvotřídní přístav usazený v Shuangliu, Čchengdu
July , 18 2022 AM CST

Dvanáctého července se konalo slavnostní zahájení prvotřídního přístavu 4PX v Čchengdu a nákladní trasy Čchengdu Madrid v okrese Shuangliu, což označilo oficiální osazení prvotřídního přístavu 4PX v Čchengdu. To je nejnovější praxe Čchengdu a Shuangliu District v aktivní reakci na požadavky "urychlení výstavby nového vývojového vzoru s domácím oběhem jako hlavním orgánem a domácím a mezinárodním oběhem, který se navzájem podporuje", a spolupracuje s 4PX, globálním přeshraničním dodavatelským řetězcem integrovaných služeb v oblasti elektronického obchodu, urychlit modernizaci energetické úrovně leteckého nákladního uzlu Čchengdu a vybudovat mezinárodní bránový uzel a vnitrozemské otevřené vysokoúhlosti s vysokou kvalitou.


图片1.png


Jaký dopad přinese osídlení prvotřídního přístavu 4PX v Čchengdu Shuangliu do Čchengdu?  


Obecně řečeno, bude zahrnovat:


1. Urychlit výstavbu mezinárodního koridoru leteckého nákladu Čchengdu. Zaměřením se na plán rozvoje mezinárodního kanálu leteckého nákladu Čchengdu budeme společně podporovat nepřetržité otevírání a šifrování všech nákladních tras do důležitých ekonomik a mezinárodních leteckých uzlů v Evropě, Americe, Asii a dalších zemích na letišti Čchengdu a pokračovat v budování mezinárodní sítě leteckého nákladu s Čchengdu jako jádrem a pokrývající celý svět.


2. Shromážděte úsilí o vybudování Chengdu mezinárodního leteckého přenosu (distribučního) centra. Vybudovat přeshraniční vstupní a výstupní přístav elektronického obchodu a distribuční centrum leteckého nákladu v centrálních a západních regionech s Čchengdu jako jádrem, integrovat mezinárodní nákladní zdroje širší a urychlit výstavbu mezinárodního centra pro přenos (distribuci) leteckého nákladu se sídlem na Západě a sloužící celé zemi prostřednictvím distribuce a distribuce Čchengdu uzlu.


3. Snažte se vybudovat přeshraniční platformu integrovaných služeb dodavatelského řetězce. 4PX dokončí založení plně vlastněné dceřiné společnosti v Čchengdu, která co nejdříve zahrnuje klíčové funkce, jako je daňové vypořádání, statistické vztahy, vypořádání obchodu a regionální ústředí, aktivně podporuje výstavbu logistických laboratoří umělé inteligence, zřídí a kultivuje profesionální místní týmy zákaznického servisu, a vybudovat Čchengdu na důležitou přeshraniční dodavatelský řetězec integrovanou platformu služeb a obchodní centrum s globálním uspořádáním.


4. Pomáhejte podpořit rozvoj řetězcového ekosystému letecké logistiky. Poskytnout plnou hru výhodám předních podniků v dodavatelském řetězci 4PX, aktivně řídit přední a následné strategické partnery přeshraničního obchodu, letecké logistiky, mezinárodní expresní pošty, inkubace talentů dodavatelského řetězce a dalších souvisejících odvětví investovat v Čchengdu, realizovat rozvoj multiprůmyslu, více trhů, více režimů a více scénářů klastry a efektivní konvergence logistiky, obchodních toků, kapitálového toku a toku informací a pomáhají podpořit budování ekosystému řetězce letecké logistiky. Aktivně zkoumat a rozšiřovat aplikační scénáře nových technologií a urychlit výstavbu digitální inteligentní logistické služby platformy.


"Čchengdu je důležitým uzlovým městem při výstavbě "Pásu a silnice" a ekonomického pásu řeky Jangtse otevřeným vysočiněm ve středních a západních regionech nebo vnitrozemských regionech s velkým rozvojovým potenciálem. Za druhé, Čchengdu má komparativní výhodu, že zaujímá vedení při budování mezinárodního leteckého uzlu ve středních a západních regionech. Eurasijská trasa, Čchengdu může létat do východní Asie, jižní Asie a jihovýchodní Asie během čtyř hodin a na Blízký východ a Evropu do 6-10 hodin, což přispívá ke snížení přeshraničních vazeb oběhu produktů e-commerce, snižování nákladů na oběh a zkrácení vzdálenosti se zahraničními spotřebiteli mají významné účinky. "Na otázku, proč se rozhodl usadit v Čchengdu Shuangliu, řekl Guodong, hlavní provozní důstojník 4PX.


图片2.png


Je hlášeno, že 4PX už dlouhou dobu bere Hong Kong Airport jako mezinárodní letecké přepravní centrum. Přistání letiště Chengdu Shuangliu je tentokrát prvním domácím prvotřídním přístavem postaveným společností 4PX, což znamená, že 4PX domácí přímá charterová doprava byla normalizována a vnitrostátní hlavní doprava dosáhla nové úrovně. Dále, na základě stávající trasy Chengdu Londýn a Chengdu Madrid cestující na nákladní trasu, 4PX postupně otevře Chengdu Liege, Chengdu Chicago a další mezinárodní všechny nákladní trasy a neustále zlepší úroveň služeb globální sítě letecké nákladní trasy Čchengdu. Prostřednictvím uspořádání sítě tras vybudovaného prvotřídním přístavem 4PX Chengdu jsou všechny balíčky elektronického obchodu přeshraničních prodejců elektronického obchodu odesílány charterovými lety, což může ušetřit čas a postupy přepravy pro více zásilek bez překládky a snížit poškození nákladu, nedostatek nákladu nebo ztrátu. Pro e-commerce podniky, které věnují stále více pozornosti rychlému dodání na koncovém trhu, poskytování stabilních pozic, vysoká efektivita, služby od dveří k dveřím nepochybně výrazně zlepší zákaznickou zkušenost.


V příštích pěti letech se 4PX bude snažit dosáhnout roční rychlosti růstu více než 25% prostřednictvím leteckého přístavu Čchengdu a více než 100000 tun 2025. Urychlit výstavbu nejvyšší strategické úrovně přeshraničních vstupních a výstupních přístavů elektronického obchodu a mezinárodních přenosů leteckého nákladu (distribučních) center v Čchengdu a nakonec vybudovat přeshraniční logistickou síť elektronického obchodu s Čchengdu jako centrem a Šanghaj a Šen-čen jako dvěma křídly, vyzařující svět.


4PX bude i nadále rozšiřovat vliv lídrů v průmyslu, aktivně hrát průmyslovou službu podniků, plnit sociální odpovědnost a pohánět více výrobních podniků a prodejců elektronického obchodu, aby exportovali své výrobky do světa, poskytovat globální nákupní služby pro více poskytovatelů služeb dodavatelského řetězce, s pomocí zámořských síťových výhod, charterové provozní zkušenosti a kapacita sběru nákladu více než 40, více než 700000 metrů čtverečních a šestnácti hlavních zemí Evropy a Spojených států. Konečně, zahraniční obchodní průmyslový řetězec v jihozápadní Číně bude odblokován a bude vybudován ekosystém dvou cyklů.