Při více opatřeních k vítězství "double 11", průměrný denní objem objednávek čtyř stran překročil deset milionů
July , 18 2022 AM CST

Skladovány a tříděny byly téměř 2mmiliony objednávek a z přijímacích a distribučních skladů přijížděly téměř 400 vlaků. Na 13.listopadu, Shendong sklad zahájil první vrchol objemu nákladu po "dvojité 11". Očekává se, že od listopadu 12–18 bude denní skladování a třídění skladu Shenxi dosáhnout 2-3 krát obvyklého a špičkové denní skladování překročí 1milion objednávek Za těmito čísly je obrovský test provozní schopnosti podniku.


"V letošním roce se očekává, že objem zboží dodaného do společnosti Sifang překročí čtyřicet milionů objednávek s vrcholem více než deseti milionů objednávek denně. Veškeré práce vykazují trend denní a normalizace a Sifang má schopnost provádět hloubkové operace po celém světě první kilometr." Cao Guang, prezident Di Sifangu, řekl.


Technologie umožňuje tranzit více než 10milionů pozemků přes povodňový vrchol

Technologie a big data byly vždy technologickou hnací silou pro Di Sifang, aby se v posledních letech posunul kupředu. Díky svým silným schopnostem v oblasti výzkumu a vývoje, základní obchodní systém společnosti Di Sifang realizoval cloudovou integraci v průběhu 2021. V současné době společnost di Sifang pěstovala výrobní a výzkumný tým více než 300 lidí, který zapadá do praktického podnikání a sama vyvíjí řadu obchodních systémů. S požehnáním cloudové technologie je obchod mezi sídlem Di Sifang a všemi regiony světa dále propojen v reálném čase, což přidává cloudovou bezpečnost, aby systém byl stabilnější, rychlejší reakce a rychlejší během špičkové sezóny "double 11".

Rozumí se, že za účelem zajištění dostatečné přepravní kapacity a normálního provozu zařízení v špičce sezóny, sklad Shendong zahájil zátěžový test po několik měsíců v srpnu tohoto roku. Letos se sklad Shendong připojil k cloudové technologii, aby zajistil stabilní a efektivní provoz celkového systému řízení a řízení disifangu během špičkové sezóny "dvojité 11".


Cao Guang řekl, "s požehnáním cloudové technologie můžeme odolat špičkovému tranzitu 10milionů zásilek bez tlaku a 10milionů objednávek můžeme také dosáhnout reakce milisekundy. Logistikní potřeby zákazníků nebudou vůbec zpožděny, aby bylo zajištěno efektivní výkon objednávek."


S pomocí vlastně vyvinutého třídícího systému může sklad Sifang Shendong rychle identifikovat čárové kódy, třídit podle pokynů, realizovat integrované a komplexní pokrytí vážení a třídění a zajistit, že každá šarže zboží může být automaticky identifikována a přesně vytříděna ze skladu. Vážení a třídění bylo upgradováno z tradičního manuálního režimu na 100% manuálního ovládání.


Kromě toho červené světlo, černá technologie hardware disifangových informačních technologií, debutovala v "double 11". Za podmínky, že účinnost třídění zůstane nezměněna, informační technologie Difang používá světelnou oponu a další technické prostředky k ověření balíků padajících ze třídícího stroje, což snižuje míru chyb ve skladu na 3 až 10000a dosáhne špičkové úrovně v průmyslu. V současné době projekt červeného světla realizuje dynamické vnímání a přesné řízení pádu balíku na třídící mřížce prostřednictvím automatického řídicího systému, což snižuje proces detekce chyb hodinového obratu tašky na úroveň minut.


Letos byla do válečné místnosti velitelství přidána víceobrazovková vazba, intuitivní digitální velká obrazovka v reálném čase, která podporuje analýzu vazeb vícerozměrných jádrových technických ukazatelů, takže systémový vítr skrytý za daty může být nalezen a zpracován včas během pěti minut, aby byla realizována obchodní necitlivost.

Disifang neustále kombinuje logistické technologie, jako jsou big data, algoritmus umělé inteligence, automatizace a cloud computing, aby odpovídaly obchodnímu ekosystému 4PX, neustále modernizuje digitální základní šasi a pomáhá podnikovým zákazníkům zlepšovat efektivitu operací dodavatelského řetězce.


图片6.png


Zvýšení investic do "nové infrastruktury" na pomoc čínské nákladní dopravě po celém světě

Jak všichni víme, stavba infrastruktury je mimořádně důležitá pro efektivní a hladký provoz logistiky. Za účelem zajištění efektivity alokace skladu během propagačního období používá dodavatel velká data k rozumné optimalizaci zdrojů, odvádění dobré práce při alokaci globálních skladovacích pracovníků, materiálových zdrojů a přepravní kapacity předem a zajištění, že všechny skladovací procesy jsou prováděny efektivně a řádně.


Od poloviny a konce října tohoto roku byly zahájeny Šanghajské transferové centrum a Dongguan transferové centrum jeden po druhém. Dosud společnost di Sifang postupně postupně postavila a rozšiřovala více než čtyřicet super uzlů ve východní Číně, severní Číně a jižní Číně a pokračovala ve zvyšování svého uspořádání v celé zemi; Má 43 pobočky distribučních servisních závodů v Číně, s plochou 500000.metrů čtverečních kanceláří a provozních prostor po celé zemi. Zároveň společnost od března tohoto roku přidala téměř 200000 metrů čtverečních zámořských skladů. V současné době společnost di Sifang položila více než čtyřicet zámořských skladů po celém světě, které pokrývají plochu 700000 metrů čtverečních, což zlepšuje globální kapacitu služeb společnosti pro plnění objednávek.


Kromě toho společnost di Sifang neustále posiluje uspořádání kapacit letecké dopravy. Prvotřídní přístav dusifang byl oficiálně usazen v Shuangliu v Čchengdu. Na základě stávající trasy Chengdu London a Chengdu Madrid cestující na nákladní trasu budou postupně otevřeny všechny mezinárodní nákladní trasy, jako je Chengdu Liege a Chengdu Chicago, což může nejen ušetřit přepravní čas a více postupů přepravy, ale také snížit poškození nákladu, nedostatek nebo ztrátu nákladu a výrazně zlepšit logistické zkušenosti zákazníků.


V současné době se stále více a více vysoce kvalitních domácích značek dostává globálně prostřednictvím přeshraničních elektronických obchodních kanálů. Od ledna do října 2021 se celkový objem zboží dodávaného do Sifangu výrazně zvýšil. Odhaduje se, že vrchol "double 11" nastal třináctého nebo čtrnáctého, s jednodenním objemem více než 10milion objednávek, zvýšením asi 30,40% rok od roku.


"I když se objem zboží výrazně zvýšil, naši skladoví operátoři vykonávali svou práci napjatě a spořádaně. Nejhlubším slovem pro všechny letos je klid na duši." Cao Guang uvedl, že to vše těžilo z neustálého posilování výstavby osmi služeb plného spojení "smluvních, skladování, expedice, celních, suchých, celních, převodů a distribuce" v posledních sedmnácti letech a zlepšení úrovně služeb z rozměrů smluvní kapacity, mezinárodních hlavních linek a distribuce terminálů.


Zejména pro propojení "skladu" budeme nadále zvyšovat konstrukci automatizace, digitalizace a inteligence v knihovně, provádět systematický výzkum a modernizaci v kombinaci s velkými daty, algoritmem AI, cloud computing a dalšími prostředky a zavádět high-tech zařízení ke zlepšení výrobní kapacity a zajištění včasnosti. Neustálém zvyšováním investic do "nové infrastruktury" Diesifang vybudoval nový vzor rozvoje, odblokoval domácí a mezinárodní dvojitý cyklus a pomohl čínské nákladní dopravě po celém světě.


图片7.png