4PX Li Senlin: dodržujte inteligentní konstrukci a vydejte se na cestu vývoje zelených technologií
July , 18 2022 AM CST

Li Linlin, senior viceprezident 4PX, byl pozván k účasti na setkání a po setkání sdílel 4PX digitální, síťovou, inteligentní a zelenou cestu vývoje technologií.


图片3.png


V rozhovoru pro China Post Li Senlin řekl:   "V novém historickém období, Čína dopravní rozvoj dosáhl historických úspěchů a vstoupil do nové éry vysoce kvalitního vývoje. Věda a technologie byly vždy směrem 4PX na podporu rozvoje podniků ve směru inteligence. Od založení společnosti před 17 lety, 4PX dodržel účel digitální, automatizace, inteligence a rozvoj zelených technologií, využil historické příležitosti nového kola vědecké a technologické revoluce a průmyslové reformy ve světě, aby zrodily nové technologie, nové modely a nové formáty, a vyvinul velké úsilí o rozšíření schopností optimalizace tras, spolupráce zdrojů, a digitální řízení provozu v rámci scénáře dlouhé vazby přeshraničního logistického dodavatelského řetězce, a komplexně zlepšit zákaznickou zkušenost. "


Je uvedeno, že 4PX založil informační technologickou společnost v 2011 s cílem podpořit transformaci podniků na inteligentní logistiku s technologií jako hlavní konkurenceschopnost. V současné době 4PX kultivoval výzkumný a vývojový tým téměř 400 lidí, neustále modernizuje digitální základní šasi a sladí obchodní ekosystém 4PX s velkými daty, algoritmem umělé inteligence, automatizací, cloud computing atd. S nárůstem přeshraničního e-commerce existuje vyšší poptávka po logistických službách. 4PX posiluje konstrukci platformy WMS, TMS a výkonných řídicích věží. Díky hluboké integraci informatizace a automatizace otevírá obchodní datový řetězec podniků v oblasti nákupu zdrojů, produktových služeb, sběru, přepravy, skladování, dodávky a dalších vazeb a bezproblémově integruje s původním systémem podniků, aby vytvořila platformu s nižšími náklady, Flexibilnější systémový produktový systém poskytuje zákazníkům kvalitnější moderní integrované logistické služby.


图片4.png


S cílem uspokojit vrchol logistické poptávky v nejvyšší sezóně, letos 4PX přidal dvě primární distribuční centra, Šanghaj hub a Dongguan hub, plně vyvinuté automatické distribuční zařízení a modernizoval nejnovější produkty a služby v průmyslu, jako je jednoželezniční dvouvrstvý třídič, měření objemu balíků DWS, vysokorychlostní modulový pás, automatický etiketovací stroj, v kombinaci s širokým použitím technologie RFID čipů při dodávce velkých sáčků, k dosažení rozvoje zelených technologií prostřednictvím vědeckého a technologického posílení.


Rozumí se, že za účelem zajištění efektivity alokace skladů během propagačního období 4PX využívá big data k rozumné optimalizaci zdrojů, odvádění dobré práce při alokaci globálních skladových pracovníků, materiálových zdrojů a přepravní kapacity předem a zajištění, že všechny skladové procesy jsou prováděny efektivně a řádně. Pro výstavbu a provoz zámořských skladů je 4PX jasně zobrazen v globálním skladovém prostoru prostřednictvím digitálních portrétů prostřednictvím algoritmů velkých dat a AI a online rozumné uspořádání skladování je optimalizováno pro urychlení obratu zboží, takže efektivita dodávky skladu může být zlepšena o více než 20%. "Důležitý projev vedoucích představitelů dále posílil naši důvěru v prohloubení inteligentní logistiky." Li Senlin řekl, že 4PX bude nadále zvyšovat investice do "nové infrastruktury", dodržovat inteligentní konstrukci, vydat se cestou vývoje zelených technologií, vybudovat nový vývojový vzor, lépe odblokovat domácí a mezinárodní dvojitý cyklus a podporovat čínské značky plavit k moři.